УЛИЦА ДЕЧИЈЕГ ОСМЕХА

Установа ‚‚Центар за културу општине Бор„, дечија установа ‚‚Бамби„ , основне школе борске општине, удружење за децу са посебним потребама ,,Мозаик„, општина Бор и школа за основно и средње образовање ‚‚Видовдан„ и ове године је организовало, у оквиру новогодишњих празника, другу по реду, манифестацију ‚‚Улица дечијег осмеха„.
Програм је одржан у улици Моше Пијаде, на платоу Дома културе, у четвртак 27. децембра 2012. године у времену од 12 до 14 сати.
У овом програму су школе и Установе представиле своје радове и понудиле на продају заинтересованим суграђанима и посетиоцима.
На платоу испред Дома културе била је и пригодна дечија новогодишња музика. Све време Деда Мраз је делио малишанима бомбоне.
Након програма на улици Моше Пијаде у 17 сати у биоскопу ‚‚Звезда„ деца су погледала позоришну представу ‚‚Новогодишњи експрес„ драмског студија за основце при Установи ‚‚Центар за културу општине Бор„. Овом приликом су уручене и награде најуспелијим радовима који су ученици радили на конкурсу за литерарни рад под називом ‚‚Новогодишњи снови„ , ликовни рад и рад на тему новогодишње честитке, капе и слично.


Scroll to Top