УЛИЦА ДЕЧИЈЕГ ОСМЕХА

Установа ‚‚Центар за културу општине Бор“, дечија установа ‚‚Бамби“ , основне школе борске општине, удружење за децу са посебним потребама ,,Мозаик“, општина Бор и школа за основно и средње образовање ‚‚Видовдан“ и ове године је организовало, у оквиру новогодишњих празника, другу по реду, манифестацију ‚‚Улица дечијег осмеха“.
Програм је одржан у улици Моше Пијаде, на платоу Дома културе, у четвртак 27. децембра 2012. године у времену од 12 до 14 сати.
У овом програму су школе и Установе представиле своје радове и понудиле на продају заинтересованим суграђанима и посетиоцима.
На платоу испред Дома културе била је и пригодна дечија новогодишња музика. Све време Деда Мраз је делио малишанима бомбоне.
Након програма на улици Моше Пијаде у 17 сати у биоскопу ‚‚Звезда“ деца су погледала позоришну представу ‚‚Новогодишњи експрес“ драмског студија за основце при Установи ‚‚Центар за културу општине Бор“. Овом приликом су уручене и награде најуспелијим радовима који су ученици радили на конкурсу за литерарни рад под називом ‚‚Новогодишњи снови“ , ликовни рад и рад на тему новогодишње честитке, капе и слично.