ULICA DEČIJEG OSMEHA

Ustanova ‚‚Centar za kulturu opštine Bor„, dečija ustanova ‚‚Bambi„ , osnovne škole borske opštine, udruženje za decu sa posebnim potrebama ,,Mozaik„, opština Bor i škola za osnovno i srednje obrazovanje ‚‚Vidovdan„ i ove godine je organizovalo, u okviru novogodišnjih praznika, drugu po redu, manifestaciju ‚‚Ulica dečijeg osmeha„.
Program je održan u ulici Moše Pijade, na platou Doma kulture, u četvrtak 27. decembra 2012. godine u vremenu od 12 do 14 sati.
U ovom programu su škole i Ustanove predstavile svoje radove i ponudile na prodaju zainteresovanim sugrađanima i posetiocima.
Na platou ispred Doma kulture bila je i prigodna dečija novogodišnja muzika. Sve vreme Deda Mraz je delio mališanima bombone.
Nakon programa na ulici Moše Pijade u 17 sati u bioskopu ‚‚Zvezda„ deca su pogledala pozorišnu predstavu ‚‚Novogodišnji ekspres„ dramskog studija za osnovce pri Ustanovi ‚‚Centar za kulturu opštine Bor„. Ovom prilikom su uručene i nagrade najuspelijim radovima koji su učenici radili na konkursu za literarni rad pod nazivom ‚‚Novogodišnji snovi„ , likovni rad i rad na temu novogodišnje čestitke, kape i slično.


Scroll to Top