(РЕ)КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ

Установа ‚,Центар за културу општине Бор„ и Guitar Art Festival 23. фебруара 2013. године организовали су промоцију и упис у (Ре)креативни курс гитаре у намери да особама свих узраста, омогући брзо и једноставно учење свирања гитаре.
(Ре)креативни курс гитаре траје четири месеца где ће полазници овог курса на савремен и популаран начин научити да свирају гитару. Поред овог током курса полазници ће имати прилику и да развијају културу критичког слушања музике кроз организоване одласке на концерте Guitar Art Festivala, а такође и кроз свирање професора гитаре на самом часу.
У сали Музичке школе у Бору 23. фебруара полазницима и осталој публици су се обратили организација – Guitar Art Festivala, професор Креативног курса гитаре, директор Установе ‚‚Центар за културу општине Бор„ и члан већа задужен за културу општине Бор. Након њиховог обраћања, присутни су имали част да им се обрати и представник USA Амбасаде – Alka Bhatnagar која је изразила задовољство што учествује у оваквом програму и нада се да ће USA и даље помагати са оваквим пројектима. Док се вршило уписивање у (Ре)креативни курс гитаре Борани су уживали у прелепим и познатим нумерама које су изводили Влада Стоиљковић и Бојан Ивановски из групе ,,Гитарси„.


Scroll to Top