(RE)KREATIVNI KURS GITARE

Ustanova ‚,Centar za kulturu opštine Bor„ i Guitar Art Festival 23. februara 2013. godine organizovali su promociju i upis u (Re)kreativni kurs gitare u nameri da osobama svih uzrasta, omogući brzo i jednostavno učenje sviranja gitare.
(Re)kreativni kurs gitare traje četiri meseca gde će polaznici ovog kursa na savremen i popularan način naučiti da sviraju gitaru. Pored ovog tokom kursa polaznici će imati priliku i da razvijaju kulturu kritičkog slušanja muzike kroz organizovane odlaske na koncerte Guitar Art Festivala, a takođe i kroz sviranje profesora gitare na samom času.
U sali Muzičke škole u Boru 23. februara polaznicima i ostaloj publici su se obratili organizacija – Guitar Art Festivala, profesor Kreativnog kursa gitare, direktor Ustanove ‚‚Centar za kulturu opštine Bor„ i član veća zadužen za kulturu opštine Bor. Nakon njihovog obraćanja, prisutni su imali čast da im se obrati i predstavnik USA Ambasade – Alka Bhatnagar koja je izrazila zadovoljstvo što učestvuje u ovakvom programu i nada se da će USA i dalje pomagati sa ovakvim projektima. Dok se vršilo upisivanje u (Re)kreativni kurs gitare Borani su uživali u prelepim i poznatim numerama koje su izvodili Vlada Stoiljković i Bojan Ivanovski iz grupe ,,Gitarsi„.


Scroll to Top