ПРЕДСТАВА „МАЧКА ПЕЧЕНА“

Позоришна представа “#Мачка_печена”  у продукцији Театра на брду биће одиграна 23.јануара у сали Музичке школе са почетком у 19 сати.


  Улазнице које су купљене у децембру важиће и за нови датум играња представе.

Овај позоришни комад у режији Ђурђe Тешића и тексту Милене Деполо на сцени Музичке школе  доноси нам причу о партнерском насиљу, токсичним везама, о љубавном односу који помера границе.  Самохранa мајка након дуго година самоће упознаје привлачног мушкарца, али прича прераста у безуспешне покушаје оправдавања партнерског насиља. Самостална и јака жена постаје несигурна и без самопоуздања са јединим циљем задржати партнера чак и по цени губљења себе. Идилична љубавна прича иза врата крије физичко злостављање.

Реч редитеља:

Тешко је објаснити “лептириће у стомаку”…срећа, радост препознавања, блискост и страст то је оно што је повезало Софију и Петра. Обоје су реализоване личности, самосталне емотивно и финансијски, Софија је мајка предивне младе

девојке, а Петар успешан, пун самопоуздања, човек кога би свака савремена жена пожелела. Од једног наизглед потпуно безначајног догађаја однос почиње да се мења. Појављују се сумња, неповерење, жеља за контролом, несигурност и мањак поштовања.

Представа “#Мачка_печена“ бави се љубавним односом у коме полако нестаје самопоштовање, унутрашње границе и у коме двоје људи заједно тону у таму грубости и повређивања. Који је тренутак када треба одустати од љубавног односа који то више није?

 

Реч писца:

Они су пар какав сви препознајемо.

Они су пар какав живи баш у улазу поред нашег.

Они су пар који сваког дана виђамо док скролујемо по Инстаграму.

Они су пар какав бисмо сви желели да будемо. Док не видимо причу изнутра.

Они су пар какав смо сви ми некад били. Или ћемо бити. На нама је да отворимо очи…

 

Улоге: Јелена Ђокић, Виктор Савић, Владан Милић, Теодора Драгићевић, Душанка Стојановић Глид и Ташана Ђорђевић

 

 

Scroll to Top