Златни ланчић од бижутерије

Установа ,,Центар за културу општине Бор” организoвала је позоришну представу (монодраму) ,,Златни ланчић од бижутерије” 24. марта 2015. године у сали биоскопа ,,Звезда” у 20 сати.

Представа говори о Костадину /Лалету/ тридесетпетогодишњем Црногорацу неуспешном студенту, неуспешном бизнисмену који је научио да цео живот живи на туђ рачун. Док је родбине позајмљује, док је девојака нада се, и на крају тражи спас у браку са било каквом богатом удавачом… Он је дошао у Београд пун нада и очекивања. Али, као и сваки човек који је заљубљен у себе и лак живот одједанпут констатује да су године прошле, а он школу није завршио и сви бизниси које је покренуо пропали. Лепих девојака доста, али њему не треба жена за живот већ нека да га издржава. Нека богата… И таква налети… Он је одушевљен рачуна да је преварио и њу и њену породицу, међутим фамилија богаташа не би била богата да их такав може лако преварити…

Сала биоскопа ,,Звезда“ је била пуна, а изванредна глума Андрије Милошевића одушевила је борску публику. На крају представе публика је великим аплаузом поздравила овог изванредног глумца.


Scroll to Top