Zlatni lančić od bižuterije

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor” organizovala je pozorišnu predstavu (monodramu) ,,Zlatni lančić od bižuterije” 24. marta 2015. godine u sali bioskopa ,,Zvezda” u 20 sati.

Predstava govori o Kostadinu /Laletu/ tridesetpetogodišnjem Crnogoracu neuspešnom studentu, neuspešnom biznismenu koji je naučio da ceo život živi na tuđ račun. Dok je rodbine pozajmljuje, dok je devojaka nada se, i na kraju traži spas u braku sa bilo kakvom bogatom udavačom… On je došao u Beograd pun nada i očekivanja. Ali, kao i svaki čovek koji je zaljubljen u sebe i lak život odjedanput konstatuje da su godine prošle, a on školu nije završio i svi biznisi koje je pokrenuo propali. Lepih devojaka dosta, ali njemu ne treba žena za život već neka da ga izdržava. Neka bogata… I takva naleti… On je oduševljen računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim familija bogataša ne bi bila bogata da ih takav može lako prevariti…

Sala bioskopa ,,Zvezda“ je bila puna, a izvanredna gluma Andrije Miloševića oduševila je borsku publiku. Na kraju predstave publika je velikim aplauzom pozdravila ovog izvanrednog glumca.


Scroll to Top