Дечија позоришна представа „Пепа прасе у потрази за господином Тедијем“

Установа ,,Центар за културу општине Бор“ организовала је 06. септембра  2015. године  још једну  позоришну представу за децу ,,Пепа прасе у потрази за господином Тедијем” гостујућег београдског позоришта ,, Театар на Сави “ у сали биоскопа ,,Звезда“ у 12 сати.

Пепа прасе је серија која је  заснована на авантурама антропоморфног женског прасета по имену Пепа, њеног млађег брата Џорџа, њене породице и пријатеља. Пепа обожава да се игра, али и да скакуће по блатњавим барицама. Свака њихова авантура срећно се завршава уз гласан смех, а ова представа је урађена на основу ове врло популарне серије.

Представа је изузетно атрактивна, опремљена је врло лепим костимима и маскама, врло је динамична, занимљива, духовита, оригинална, прилагођена је свим узрастима и намењена је деци предшколског и школског узраста. У представи су глумили: Тамара Вукић – пепа, Слађана Ђукић – тата прасе, Катарина Стојановић – мама прасе, Петар Дамјановић – Џорџ

Представу ,, Пепа прасе у потрази за господином Тедијем “ погледали су борски  малишани са својим родитељима као и малишани борских основни школа.

 

 

 


Scroll to Top