Dečija pozorišna predstava „Pepa prase u potrazi za gospodinom Tedijem“

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor“ organizovala je 06. septembra  2015. godine  još jednu  pozorišnu predstavu za decu ,,Pepa prase u potrazi za gospodinom Tedijem” gostujućeg beogradskog pozorišta ,, Teatar na Savi “ u sali bioskopa ,,Zvezda“ u 12 sati.

Pepa prase je serija koja je  zasnovana na avanturama antropomorfnog ženskog praseta po imenu Pepa, njenog mlađeg brata Džordža, njene porodice i prijatelja. Pepa obožava da se igra, ali i da skakuće po blatnjavim baricama. Svaka njihova avantura srećno se završava uz glasan smeh, a ova predstava je urađena na osnovu ove vrlo popularne serije.

Predstava je izuzetno atraktivna, opremljena je vrlo lepim kostimima i maskama, vrlo je dinamična, zanimljiva, duhovita, originalna, prilagođena je svim uzrastima i namenjena je deci predškolskog i školskog uzrasta. U predstavi su glumili: Tamara Vukić – pepa, Slađana Đukić – tata prase, Katarina Stojanović – mama prase, Petar Damjanović – Džordž

Predstavu ,, Pepa prase u potrazi za gospodinom Tedijem “ pogledali su borski  mališani sa svojim roditeljima kao i mališani borskih osnovni škola.

 

 

 


Scroll to Top