Taња Јовићевић и блуз бенд

Установа ,,Центар за културу општине Бор“ организовала је концерт Taње Јовићевић и блуз бенда 28. марта 2015. године у 22 сата у клубу ,,Театар“.

Култна београдка група ,,Октобар 1864“ настала је 1984. године. Групу су основали Горан Томановић , Жељко Митровић и Деjан Крмпотић. Тања Јовићевић се прикључује саставу крајем исте године. Први албум група под називом ,,Октобар 1864“ издаје 1987.године, а снимљен је у легендарном студију ,,О”. Други албум под називом ,,Игра бојама“ излази наредне године, док је трећи албум ,,Црни плес“ снимљен 1990. године у студију РТВ Титоград.Тања је након распада групе 1991. године певала по џеж клубовима, а сада наступа са блуз бендом.

Прослављена Тања Јовићевић добро је позната борској, али и широј публици. Борска публика је имала прилику да ужива у квалитеној музици, а клуб ,,Театар“ у Бору и синоћ је био пун што само показује да смо направили у Бору култно место где  Борани уживају у доброј атмосфери.

У наредном период у априлу у клубу ,,Театар” ће наступати и  бенд ,,3 гараже даље“, бенд ,,Crossroad“, група ,,Orthodox Celts“ и квартет Милана Петровића.

 

Scroll to Top