Čudesna avantura Mikija Mausa

U prepunoj sali Muzičke škole borskoj publici je u subotu 23. novembra predstavljeno novo ostvarenje Dramskog studija za decu Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“.

Komad „Čudesna avantura Mikija Mausa“ okupio je sedmoro mladih glumaca, koji su odličnim izvođenjem „oživeli“ legendarne junake iz bajki: Mikija i Mini Maus, Uspavanu lepoticu, Snežanu, Pepeljugu, strašnog vuka i zlu vešticu.

Gledaocima je vrhunski doživljaj upotpunjen prelepim, originalnim kostimima, uz obilje brižljivo pripremljenih muzičkih deonica. Publika je posebno bila očarana i jednim novitetom: polaznici Dramskog studija, osim glumačke veštine, pokazali su da umeju i da plešu.

Od samog osnivanja Dramskog studija, pozorišne predstave stvarane su sa željom da zabave decu. Ali, osnovni motiv koji preovladava u svakom komadu je da dobro uvek pobeđuje zlo. I važno je da mlađi deo publike uz takvu poruku i raste.

„Čudesna avantura Mikija Mausa“ na „velika vrata“ je vratila nezaboravne junake, koji su nama odraslima dok smo gledajući ih rasli, uspela da usadi ideju dobra. Nadamo se da će se posle ove predstave današnji mališani uz pomoć roditelja okrenuti pravim vrednostima.

Uloge:

MIKI MAUS: Nikola Savić

MINI MAUS: Anđela Živković

USPAVANA LEPOTICA: Marija Antić

SNEŽANA: Teodora Nikolić

PEPELJUGA: Irina Maluckov

ZLA NERA: Anđela Mladenović

VUK: Lazar Rapaić


Scroll to Top