Cimet i vanila

U okviru Borskog kulturnog leta Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ priređuje pozorišnu predstavu za odrasle „Cimet i vanila“. Predstava će biti održana 1. septembra 2021. godine u 20,00 sati u sali Muzičke škole. Cena ulaznice je 400,00 dinara. Karte se mogu kupiti u Centru za kulturu svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Telefon za informacije je 030/424-546.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu.

Predstava „Cimet i vanila“: komedija, mjuzikl

Igraju: Vesna Stanković, Snežana Jeremić Nešković, Milica Janketić

Režija: Vesna Stanković

Pijanista: Jovan Stamatović-Karić

Koreograf: Nebojša Gromilić

Komediju „Cimet i vanila“ čine priče o ljubavi, strasti i čežnji iz ugla tri žene, različitih životnih priča  i ljubavnih iskustava. Svoje svakidašnje i nesvakidašnje doživljaje, uz pesmu i ples, ispričaće nam advokatica, medicinska sestra i stjuardesa. Duhovito i zabavno, lepršavo i šarmantno, one nas uvode u svoj skriveni svet koji miriše na cimet i vanilu, i u kome je sve moguće… Svojevrsan kabare, ova predstava je ujedno i muzički vremeplov u kojem ćete čuti najpoznatije šlagere pedesetih i šesdesetih godina prošlog veka, uživo, u izvođenju samih glumica.

Scroll to Top