MJUZIKL „VESELO DEVOJAČKO VEČE“

Posebno za dame i njihov dan, Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ organizuje mjuzikl „Veselo devojačko veče“, 07. marta. 2022. godine u sali bioskopa „Zvezda“. Početak predstave je planiran za 19 časova.

Mjuzikl prati priču o pet najboljih drugarica iz detinjstva, koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u jednom karaoke klubu. U drami punoj humora, kada se popije i otvori ženska duša, dolazi do zapleta, tuge i isprepletenih životnih priča o sreći, ljubavi, prijateljstvu i poverenju, nezadovoljstvu i neostvarenju. Svaka od ovih žena ima svoju priču, a svaku priču prate poznati jugoslovenski hitovi od pop muzike, preko folka, pa sve do šlagera. Publika će moći da čuje pesme kao što su: „Andrea“, „Ti si mi sve na svetu“, „Šta će mi život bez tebe dragi“, „Apsolutno tvoj“…

Moćni glasovi i neverovatna energija Ivane, Tijane, Zorane, Jelene i Maje očarali su publiku širom Srbije, a za izvođenje ovog muzičko scenskog spektakla tražila se karta više. Publika ne može a da se ne nasmeje, pa čak i zapeva poznate domaće hitove sa učesnicama mjuzikla.

 

Glumice: Ivana Peters, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Jelena Đukić, Maja Brukner.

Tekst i režija Rade Vukotić.

 

Cena ulaznice: 800 dinara

Karte se mogu kupiti na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora”, radnim danima od 08 do 14 časova.

Telefon za informacije: 030/424-546

Ne vršimo rezervacije karata.

 

 

Scroll to Top