Koncert Dženana Lončarevića

Ustanova ,,Centar za kulturu grada Bora“ realizovala je koncert Dženana Lončarevića 13. februara 2019. godine u sali bioskopa ,,Zvezda“  u 20 sati.

Prepuna sala bioskopa ,,Zvezda“ nije krila oduševljenje, a atmosfera je dovedena do usijanja već nakon samo par pesama, kada su ljubitelji dobre muzike i fanovi popularnog pevača ustali i čitav koncert pevali i uživali u Dženanovim hitovima kao što su: Loša, Dobro je to, Pitam te i mnogim drugim. Dženan je otpevao i pesmu „Nema suza“ sa kojom će se takmičiti na ovogodišnjoj Beoviziji za mesto predatvnika Srbije na predstojećoj Pesmi Evrovizije u Izraelu.

Pored svojih pesama, publika je mogla da uživa i u pesmama sa prostora bivše SFRJ koje je ovaj pevač izveo na svoj način. Na kraju koncerta publika je nagradila pevača i njegov bend velikim aplauzom.

Dženan Lončarević je srpski pop pevač. Rođen je 10. aprila 1975. godine u Prijepolju. Živi u Beogradu. Muzičku karijeru započeo je svirajući prvo u klubovima u Prijepolju i okolini, a popularnost je stekao kada su snimci njegovih nastupa postali dostupni široj publici. Prvi album pod naslovom „Nikome ni reč“ objavio je 2007. godine. U dosadašnjoj karijeri izdao je pet studijskih albuma, te više od trideset singlova. Otpevao je duete s Acom Pejovićem, Indirom Radić, Eminom Jahović, Pamelom Ramljak, Zoricom Brunclik, Tropiko bendom i drugima. Desetu godišnjicu od izlaska prvog albuma proslavio je velikim koncertom na Tašmajdanu u Beogradu. Pesme „Nikome ni reč“, „Kosa do ramena“, „Dobro je to“, „Loša“, „Cvete beli“, „Hvala ti suboto uveče“, „Laufer“, „Odavde do neba“, „Pitam te“ i mnoge druge su za veoma kratko vreme osvojile publiku širom regiona. Dženana Lončarevića mnogi smatraju jednim od najboljih izvođača na srpskoj javnoj sceni, a na njegovim nastupima dobar provod je zagarantovan. Poznat je i po tome što je tokom više od decenije na muzičkoj sceni ostao veran svom muzičkom stilu i publici. Njegove pesme na www.youtube.com broje i po nekoliko miliona pregleda, a sam pevač kaže da to nije merilo uspeha u muzici.

Fotografije preuzete sa sajta: www.bor-grad.com i arhive Centra za kulturu Bor

 


 

 

 

Scroll to Top