Gale i Najda sa bendom

Povodom Dana zaljubljenih Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor“ organizovala je koncert pevača čuvenog benda Kerber, Galeta i nekadašnjeg pevača legendarnog Smak-a Najde sa bendom 14. februara 2015. godine u 22 sata u klubu ,,Teatar u Domu kulture.

Jedan od najboljih vokala bivše Jugoslavije, Gale i Najda sa svojim bendom izvodili su najveće hitove Kerbera i Smaka. Publika je mogla da uživa preko dva i po sata u pesmama koje su obeležile karijere ova dva benda poput ,,Profesor“, ,,Daire“, ,,Bolje da sam druge ljubio“, „Mezimac“, „Na raskršću“, „Ratne igre“, „Crna dama“, „Čovek od meda“, „Kad ljubav izda“, „Nebo je malo za sve“…

Proslavljeni muzičari u vidu ovakvog „tima“ dobro su poznati borskoj, ali i široj publici. Borska publika je imala priliku da uživa u kvalitenoj rok muzici, a klub ,,Teatar“ u Boru i sinoć je bio pun što samo pokazuje koliko su Borani željni rok muzike i kvalitetnih koncerata, a dobroj atmosferi u preuređenom ,,Teatru” Televizije Bor dodatno doprinosi nova vizuelna i audio oprema.

U narednom period u klubu ,,Teatar” će nastupati i bend „Magic”, „Madicine“, ,,New Deal“, Jovan Maljoković i Salsa bend, Milan Petrović kvartet, Tanja Jovićević i ,,Party“ bend.

 


Scroll to Top