ASTERIKS I OBELIKS

Dana 21. marta 2012.god. od 12 i 17 sati u sali bioskopa ,,Zvezda’’ održale su se dve pozorišne predstave ,,Asteriks i Obeliks’’ pozorišta ,,Teatar na Savi’’ u kojoj su učestvovali glumci istoimenog pozorišta: Vladimir Paunović, Nikola Marković,Tanja Mladenović i Đurđa Pavlović. Ovu predstavu režirao je Milorad Mandić Manda.
To je zanimljiva, edukativna, zabavna predstava, nastala je po motivima stripa ,,Asteriks„. Pored osnovnih likova iz stripa u predstavi se umesto Cezara pojavljuje ,,strašna i grozna„ ali lepa Cezarica Julijana Mrgudić koja je odlučila da zabrani deci da se igraju i da sve igračke ovog sveta pripadaju samo njoj i da nikom ništa neće da da. Posle niza komičnih scena Julijana se zaljubljuje, menja svoje prezime iz Mrgudić u Dobrić i saznaje da lepota nije najvažnija i da nije sramota kad neko nešto ne zna već da je sramota kad neko neće da uči.
Predstava je bila namenjena deci predškolskog i školskog uzrasta tako da su se odazvale osnovne škole i dečija ustanova ,,Bambi’’ kao i udruženje za decu sa posebnim potrebama ,,Mozaik’’.


Scroll to Top