Љубав у доба кокаина

У организацији Установе ,,Центар за културу општине Бор“ 26. фебруара 2015. године у сали Музичке школе у 20 сати изведена је представа „Љубав у доба кокаина“.

Представа је урађена по истоименом роману чији је аутор позната београдска новинарка Симонида Милојковић. Ова истинита прича говори о љубавној вези двоје младих који почињу да се дрогирају и улазе у пакао наркоманије.

Љубав у доба кокаина је драматична и поразна исповест београдске студенткиње, коју је њен младић гурнуо у пакао дроге. Главна јунакиња Нина заљубљује се у свог вршњака, заводника и козера Марка, и постаје зависна од његове пажње и љубави. Али њен свет се руши кад је се он засити и кад је остави. Спремна је на све да би га поново вратила, а када јој он у једном ноћном клубу понуди кокаин, без размишљања прихвата: тако се њеној зависности од љубави придружује и зависност од тешких дрога…

Главне улоге у овој представи тумаче Маријана Мићић и Марко Марковић, за текст и продукцију побринула се сама ауторка, док режију потписује Раде Вукотић.

На крају представе борска публика је великим аплаузом поздравила Маријану Мићић и Марка Марковића.


Scroll to Top