Predstava „Pazi s kime spavaš 2“

Bogat decembarski kulturno umetnički program Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“, počinje 5. decembra predstavom „Pazi skime spavaš 2“. Nakon fenomenalnog uspeha predstave  „Pazi s kime spavaš“, ova urnebesna komedija rađena po tekstu Semira Gicića, u režiji Igora Damnjanovića, dobila je nastavak. Na sceni Muzičke škole u glavnoj ulozi i ovog puta naći će se fenomenalna Mirka Vasiljević. Pored Mirke u predstavi igraju: Nemanja Janičić, Zinaida Dedakin, Semir Gicić i Igor Damnjanović.

Komad „Pazi s kime  spavaš 2 “ zasnovan je na nesvakidašnjem konceptu, koji četiri godine za redom oduševljava publiku. Čitav tekst ovog komada sastavljen je od stihova zabavne i narodne muzike bivše SFRJ. Ljubavne zavrzlame, prevare, nesporazum partnera dovešće do nesvakidašnjeg zapleta. Sjajna glumačka ekipa garantuje smeh do suza.

Predstava „Pazi s kime spavaš 2“ zakazana je za 5. decembar u sali Muzičke škole u 19 sati. Cena ulaznice: 500,00 dinara.

Karte se mogu kupiti na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” radnim danima od 8 do 14 časova i na dan predstave od 18 sati.

Dobro došli!

Scroll to Top