Predstava „KOMEDIJA ZABUNE“

Lepe vesti za sve ljubitelje pozorišta! Ustanova „Centar za kulturu grada Bora organizuje predstavu „Komedija zabune“ u utorak 19.aprila.2022. godine u sali Muzičke škole. Na sceni ovog puta zaigraće brojna glumačka ekipa pozorišta „Slavija“ i pozorišta „Prizor“. Početak predstave zakazan je za 20 časova. Cena ulaznica je 800 dinara.

OPIS PREDSTAVE:

Poznata srpska glumica u penziji živi sa svojom služavkom u svom velikom stanu u centru Beograda koji je izdala dvema studentkinjama, studentkinji slikarstva i studentkinji muzike. U želji da se povuče u seosku sredinu u svoju vikendicu, daje oglas za izdavanje celog stana. Kada i stanarke i služavka takođe daju oglase nastaje urnebesna komedija kada se zaintersovani muškarci jave na oglas i pojave u isto vreme …

Predstava „Komedija zabune“ u kojoj režiju i scenario potpisuje Rade Vukotić, nasmejaće Vas do suza.

 

Na daskama Muzičke škole zaigraće  pomalo „zbunjujuća“ glumačka ekipa Pozorišta „Slavija“ i pozorišta „Prizor“ a čine je: Nataša Aksentijević, Jelica Sretenović, Saša Joksimović, Matea Milosavljević, Katarina Barjaktarević, Nemanja Janičić, Peđa Damjanović, Ognjen Drenjanin.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“, svakog radnog dana od 08 do 14 časova.

Telefon za informacije : 030/424-546

 

 

 

 

Scroll to Top