Позови М ради ужитка

Установа ,,Центар за културу општине Бор“ организовала је 08. октобра  2015. године  у сали биоскопа ,,Звезда“ у 20 сати још једну  позоришну представу Звездаре Театар ,,Позови М ради ужитка” у кojoj су играји изванредни глумци Снежана Савић, Иван Јевтовић и Катарина Жутић.

„Позови М ради ужитка“ је прича о курвању, о нама данас и овде. О нашим животима који су имитација онога о чему смо сањали, о невидљивим рукама које кроје нашу несрећу, и о нашем батргању да преживимо.То је трагикомична прича, прича о уметницима у транзицији, о двема глумицама и једном писцу који се сналазе како знају и умеју у време суноврата свих вредности.

Некадашња глумица Народног позоришта, Олга Крунић, већ заборављена и без посла, за свог сина, младог писца, драматурга, има једну верзију свог живота – зарађује тако што чита велике писце у Удружењу слепих. Њен син преживљава тако што пише рекламе за јетрену паштету, и сања да напише драму којом ће вратити мајку на сцену и у којој ће глумачку шансу добити и његова девојка, такође глумица без посла.
Али снови су једно, а стварност сасвим друго.

Борска публика је уживала у овој представи и на крају је изванредне глумце наградила великим аплаузом. Такође, публика је имала прилику да се пола сата пре представе дружи са Мирјаном Бобић Мојсиловић, која је исте вечери одржала и промоцију књиге.

 


Scroll to Top