ODIGRANA PREDSTAVA „KAKVA TI JE ŽENA TAKAV TI JE ŽIVOT“

Sala Muzičke škole sinoć je bila premala da ugosti sve one koji su želeli da uživaju u autorskoj predstavi Dragana Marinkovića Mace „Kakva ti je žena takav ti je život“. Spektakularnim izvođenjem, ovaj šarmantni i neizmerno zabavan glumac, publici u Boru priredio je veče koje će dugo pamtiti.

Dragan Marinković Maca na originalan i sebi svojstven način, na sceni Muzičke škole, približio je večita pitanja o muško-ženskim odnosima sa jasnom porukom o ljubavi kao smislu života. Predstava nam donosi priču o čoveku koji se nakon razvoda uputio u kafanu i koji je sa publikom odlučio da podeli svoje anegdote na jedan šarmantan, komičan i originalan način, navodeći nas da razmislimo o svetu koji nas okružuje. Igranje autorske predstave publika je više puta prekidala smehom i aplauzima i sa nestrpljenjem iščekivala izvođenje sledećeg monologa. Prisutni u sali ovacijama su dočekali i ispratili izvođenje ove komedije.

Predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“ odigrana je 02. novembra u sali Muzičke škole. Početak predstava je bio zakazan za 19 sati.


Scroll to Top