Narod to voli

U okviru Borskog kulturnog leta Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ priređuje pozorišnu predstavu za odrasle „Narod to voli“. Predstava će biti održana 25. avgusta 2021. godine u 20,00 sati u sali Muzičke škole. Cena ulaznice je 400,00 dinara. Karte se mogu kupiti u Centru za kulturu svakog radnog dana od 8 do 14 sati. Telefon za informacije je 030/424-546.

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu.

Predstava „Narod to voli“ – urnebesna komedija

Igraju:
Teodora Tomašev, Đorđe Stojković, Dejan Cicmilović

Režija: Bojan Stojčetović

Kada Veljko, mladi, perspektivni inspektor narkotika izgubi četvrt tone kokaina spreman je da učini sve kako bi dokazao svoju nevinost, pa čak i da postane – žensko.
Ali to nije njegov najveći problem.

Na putu do istine, Veljko će morati da radi kao asistentkinja estradne zvezde Žane.
Pokušavajući da otkrije gde je nestalo četvrt tone kokaina, Veljko organizuje Žanin solistički koncert, istovremeno nastojeći da izbegne smicalice ambicioznog, paranoičnog načelnika policije, Matorog.
Komična priča o ljudima koji krijući svoje „mračne“ tajne otkrivaju tuđe nastojeći da ostvare nevešto skovane planove u svetu u kom caruju novac, turbo folk i poremećene vrednosti koje su potpuno prihvaćene jer – narod to voli…

Scroll to Top