МАЧАК У ЧИЗМАМА: ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА

Aнимирана авантура “Мачак у чизмама: последња жеља” на репертоару биоскопа “Звезда” од 15. до 20. децембра 2022. године у 18:00 .

Трајање: 101 минут.

Држава/Година: САД

Жанр: Авантура, анимирани, комедија.

Режисер:  Joel Crawford

Улоге: Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman

 

СИНОПСИС:

Ове јесени, на велико платно враћа се омиљени, шашави, неустрашиви мачак који обожава млеко!
По први пут, после више од деценије, Dream Works Animation представља нову авантуру из Шрековог универзума. Одважни одметник, Мачак у чизмама откриће да су његова страст према опасности и занемаривање безбедности дошли по своје. Мачак је искористио осам од девет живота, али успут се забројао. Враћање живота одвешће га у његову највећу потрагу икада.
Антонио Бандерас, својим гласом поново је оживео Мачка у чизмама у његовом епском походу у Црну шуму како би пронашао митску Звезду жеља и вратио своје изгубљене животе. Али, како му је остао само један живот, Мачак ће морати да се понизи и затражи помоћ своје бивше партнерке и непријатељице Кити којој је глас позајмила Салма Хајек.
У свом походу, Мачаку и Кити ће, упркос њиховом мишљењу, помоћи Перо, брбљив и изузетно весео џукац. Заједно, наш трио мораће да буде увек корак испред Златокосе, крими фамилије Три медведа, “Великог” Џека Хорнера и застрашујућег ловца на главе Великог Злог Вука.
Лик Мачка у чизмама први пут се појавио 2004. године у филму Шрек 2, који је био номинован за Оскара. Истог тренутка постао је глобална сензација. Касније, Мачак се појављивао у још два наставка приче о Шреку, као и у свом филму и бројним анимираним филмовима и ТВ серијама које је створио Dream Works Animation. Филмови о Шреку и Мачку у чизмама заједно су зарадили више од 3.5 милијарди долара широм света.

ТРЕЈЛЕР:

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 350,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 300,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

 

 

Scroll to Top