Марко у земљи играчака – позоришна представа за децу

Ове године акценат смо ставили на најмлађе па je Борско културно лето кренулo са позоришном представом за децу ,,Марко у земљи играчака“ 30. јула на платоу Дома културе у 19 сати.

Oвa музичкa кoмeдиja нaмeњeнa je нajмлaђoj публици  узрaстa oд 2. дo 10. гoдинe, сa 8 ликoвa кoje тумaчe  aфирмисaни глумци уз oригинaлнe сoнгoвe и музику.  Нaпрaвљeнa je зaнимљивa,  eдукaтивнa, зaбaвнa   и шaрoликa прeдстaвa. Малишани као и сви остали су уживали 45 минута у њој.

Марко је весео, шармантан и маштовит дечак. Једнога дана Вила снова га поведе на дивно путовање. Уместо у свом кревету Марко се буди у земљи играчака где се сусреће са својим омиљеним играчкама са којима, како је открио, може и да разговара. Од Шашавка, Веселог Меде, и балерине Мине сазнаје да је земљи играчака је потребна његова помоћ. Марко је одлучан да помогне Земљи играчака. Уз игру и песму, заједно са децом, после много препрека и комичних ситуација, они успевају да спасу земљу играчака.

Ова представа води децу на чаробно путовање у свет играчака, у којем машта постаје стварност. Она позива децу верују у снове, да маштају и буду креативна, такође, да буду добри дугари и верују у љубав.

 


Scroll to Top