LOVCI NA MIRAZ

Predstava ‚‚Lovci na miraz„, scenariste i reditelja Radeta Vukotića, 20. septembra 2012.god. izvedena na pozorišnoj sceni u Muzičkoj školi u organizaciji Ustanove ‚‚Centar za kulturu opštine Bor„.
,,Lovci na miraz” pripada onom tipu savremenih komedija, koje brojnim preokretima i zapletima ismejavaju laž, prevaru, sujetu i licemerje savremenog društva.
Radnja priče smeštena je u današnji Beograd i njegovu okolinu, a govori o devojci iz provincije spremnoj za udaju. Ima dobro stojećeg oca, privatnika i dva udvarača koji očekuju dobar miraz. Jedan je prodavac ženskog rublja iz Obrenovca, tatin prijatelj, a drugi mlad i lep ali lažni doktor iz Beograda.
Ovu duhovitu i komičnu priču, pred više od 300 borana znalački su ispričali glumci: Ivan Bekjarev, Katarina Marković, Srđan Karanović, Lepomir Ivković, Bojan Lazarov, Rade Vukotić i Marko Marković.
Odlična gluma, izbor muzike, dinamična i razmahnuta koreografija uz precizna rediljska rešenja Radeta Vukotića, u najkraćem su komentari predstave.


Scroll to Top