Trajanje (min):
Godina:
Zemlja:
Režiser:
Uloge:
Na repertoaru od:
Vreme projekcije:
Žanr:

Sinopsis

Projekcije filmova koje su na repertoaru bioskopa „Zvezda“, od 23. septembra do 28 septembra,   održavaju se u sledećim terminima:

„Zvezdani psi: Tropska Avantura“ –  u 17 sati,

„Toma“- u 18:30 sati,

„Toma“ –  u 21 sat.

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 300,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice biće 250,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.

Telefoni za informacije su sledeći:

– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.

– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat.

Napomena: Bioskopski repertoar je podložan promenama.U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu ,,Zvezda” redukovan je na 50% kapaciteta po projekciji.  Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu ,,Zvezda”. Obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru na ulasku u bioskop.

Film „Zvezdani psi: Tropska avantura“ je na repertoaru od 23.9. do 28 septembra od 17 sati,

Početak prikazivanja filma: 23.09.2021.

Trajanje:  80 minuta

Država/Godina: Rusija

Žanr: Animirani, Avantura, Akcija

Glumci: Mauriett Chayeb, Maria Antonieta Monge, Paula Andrea Barros

Režiser: Inna Evlannikova

Kada se u tropskim krajevima Atlanskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti iz misije na Saturn, su poslati da istraže ovu čudnu pojavu.

Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spašavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

 

Dodatne informacije

Trenutno u bioskopu

Scroll to Top