Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Пројекције филмова које су на репертоару биоскопа „Звезда“, од 23. септембра до 28 септембра,   одржавају се у следећим терминима:

„Звездани пси: Тропска Авантура“ –  у 17 сати,

„Тома“- у 18:30 сати,

„Тома“ –  у 21 сат.

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама.У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 50% капацитета по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

Филм „Звездани пси: Тропска авантура“ је на репертоару од 23.9. до 28 септембра од 17 сати,

Почетак приказивања филма: 23.09.2021.

Трајање:  80 минута

Држава/Година: Русија

Жанр: Анимирани, Авантура, Акција

Глумци: Mauriett Chayeb, Maria Antonieta Monge, Paula Andrea Barros

Режисер: Inna Evlannikova

Када се у тропским крајевима Атланског океана појави мистериозни и опасни вртложни феномен, Белка и Стрелка, први астронаути из мисије на Сатурн, су послати да истраже ову чудну појаву.

Док се упуштају у океанске дубине, откривају мистериозни НЛО који покушава да украде сву Земљину воду. Уз помоћ својих добрих пријатеља, Белка и Стрелка још једном извршавају херојску мисију спашавања планете и далеког дома својих нових ванземаљских пријатеља.

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top