Doček Nove 2019. godine

Više hiljada Borana i gostiju iz   okolnih gradova Istočne Srbije, Bugarske i Rumunije imali su priliku da organizovano 31. 12. dočekaju Novu 2019. godinu u Amfiteatru Doma kulture u Boru , i da u novogodišnjoj noći uživaju u nastupu poznate jugoslovenske i srpske legendarne grupe ,,Kerber“ i njihovim novim pesmama kao i  hitovima za sva vremena, pod pokroviteljstvom Grada Bora, a u organizaciji Ustanove ,,Centar za kulturu grada Bora“.

Pored Kerbera u novogodišnjoj noći  Borani i njihovi gosti mogli su da uživaju  i u spektakularnom novogodišnjem koncertu, najveće zvezde folk muzike na našim prostorima i šire, Svetlane Cece Ražnatović. Svi prisutni su uživati u Cecinim najvećim hitovima kao što su: ,,Lepotan“, ,,Idi dok si mlad“, ,,Kukavica“, ,,Maskarada“ i ostalim poznatim numerama. Koncert je dar velikog broja sponzora i donatora Grada Bora. Ispraćaj stare i doček Nove godine upotpunio je ponoćni višeminutni  vatromet.

U realizaciji pomenute Manifestacije učešće su uzeti veliki broj Ustanova, javnih i javno-komunalnih preduzeća Grada Bora.

Fotografije preuzete sa: www.bor030.net, www.blic.rs….


Scroll to Top