GODIŠNJI KONCERT ETNO-RADIONICE USTANOVE „CENTAR ZA KULTURU GRADA BORA“

Godišnji koncert polaznika etno-radionice Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“ održaće se 10. decembra u sali Muzičke škole sa početkom u 19 sati.

Na koncertu u Boru publici će se predstaviti etno grupa „Đurđevak“ i mlađa etno grupa „Ljubičice“. Ljubitelji etno zvuka uživaće i u raskošnim glasovima solista Anđelije Čerkasov, Nađe Kozić i Natalije Božić.

Muzički program etno radionice zasnovan je na tradicionalnim etno  numerama  Timočke krajine, Severne Makedonije, Kosova, Centralne Srbije i Bugarske. Podršku na sceni mladim i talentovanim polaznicama pružiće Gradsko pevačko društvo „Stevan Mokranjac“  Ustanove Centar za kulturu “Zoran Radmilović” u Zaječaru kao i solisti na fruli i kanuu Joca Andrejić i Nela Jotović.

Uspeh naših polaznica na takmičenjima i festivalima i ove godine nije izostao.  Pored brojnih koncerata i nastupa širom Srbije, sjajni rezultati ostvareni su na Republičkom  i Međunarodnom takmičenju u etno pevanju.  Velike zasluge za ostvarene rezultate svakako pripadaju osnivaču i dirigentu etno radionice Tamari Glišić.

Slobodan ulaz.

Dobrodošli!

 

 

 

Scroll to Top