Гале и Најдa са бендом

Поводом Дана заљубљених Установа ,,Центар за културу општине Бор“ организовала је концерт певача чувеног бенда Кербер, Галета и некадашњег певача легендарног Смак-а Најде са бендом 14. фебруара 2015. године у 22 сата у клубу ,,Театар у Дому културе.

Један од најбољих вокала бивше Југославије, Гале и Најда са својим бендом изводили су највеће хитове Кербера и Смака. Публика је могла да ужива преко два и по сата у песмама које су обележиле каријере ова два бенда попут ,,Професор“, ,,Даире“, ,,Боље да сам друге љубио“, „Мезимац“, „На раскршћу“, „Ратне игре“, „Црна дама“, „Човек од меда“, „Кад љубав изда“, „Небо је мало за све“…

Прослављени музичари у виду оваквог „тима“ добро су познати борској, али и широј публици. Борска публика је имала прилику да ужива у квалитеној рок музици, а клуб ,,Театар“ у Бору и синоћ је био пун што само показује колико су Борани жељни рок музике и квалитетних концерата, а доброј атмосфери у преуређеном ,,Театру” Телевизије Бор додатно доприноси нова визуелна и аудио опрема.

У наредном период у клубу ,,Театар” ће наступати и бенд „Magic”, „Madicine“, ,,New Deal“, Јован Маљоковић и Салса бенд, Милан Петровић квартет, Тања Јовићевић и ,,Party“ бенд.

 


Scroll to Top