Predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“

Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ sa zadovoljstvom Vas poziva da u sredu, 02. novembra u 19 sati dođete i uživate u predstavi „Kakva ti je žena, takav ti je život“.

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, osvojila je publiku širom regiona, a na sceni Muzičke škole donosi nam priču o čoveku, koji se nakon razvoda odmah uputio u kafanu i svoju priču ovog puta podeliće sa borskom publikom prenoseći glavnu poruku „Ljubav je smisao života“.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak zapravo menja odnos dvoje ljudi? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja donosi nam Dragan Marinković Maca na originalan i sebi svojstven način. On je specifičan, prepoznatljiv, šarmantan, iskren, sarkastičan i neizmerno zabavan i jedno je sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovo je predstava koja će nas zabaviti, nasmejati do suza i naterati da razmislimo dobro o sebi i  vremenu u  kojem živimo.

Predstava „Kakva ti je žena takav ti je život “ biće odigrana 02. novembra u Muzičkoj školi. Početak predstava je zakazan za 19 sati. Cena ulaznice je 500, 00 dinara.

Ulaznice se  mogu kupiti na blagajni Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“ radnim danima od 08. do 14 časova i na dan predstave (02.11) od 18 časova. Telefon za informacije: 030/424-546.

Dobrodošli!

Scroll to Top