АСТЕРИКС И ОБЕЛИКС

Дана 21. марта 2012.год. од 12 и 17 сати у сали биоскопа ,,Звезда’’ одржале су се две позоришне представе ,,Астерикс и Обеликс’’ позоришта ,,Театар на Сави’’ у којој су учествовали глумци истоименог позоришта: Владимир Пауновић, Никола Марковић,Тања Младеновић и Ђурђа Павловић. Ову представу режирао је Милорад Мандић Манда.
То је занимљива, едукативна, забавна представа, настала је по мотивима стрипа ,,Астерикс„. Поред основних ликова из стрипа у представи се уместо Цезара појављује ,,страшна и грозна„ али лепа Цезарица Јулијана Мргудић која је одлучила да забрани деци да се играју и да све играчке овог света припадају само њој и да ником ништа неће да да. После низа комичних сцена Јулијана се заљубљује, мења своје презиме из Мргудић у Добрић и сазнаје да лепота није најважнија и да није срамота кад неко нешто не зна већ да је срамота кад неко неће да учи.
Представа је била намењена деци предшколског и школског узраста тако да су се одазвале основне школе и дечија установа ,,Бамби’’ као и удружење за децу са посебним потребама ,,Мозаик’’.


Scroll to Top