Вонка

Wonka

Трајање (мин):
116 минута
Година:
2023
Земља:
САД
Режисер:
Paul King
Улоге:
Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant
На репертоару од:
од 21. до 26. децембра 2023. године
Време пројекције:
Жанр:
Авантура, комедија, породични

Синопсис

Када Вили Вонка, пун наде и разрогачених очију стигне у средиште света производње чоколаде, код себе има само неколико новчића и шешир пун снова – један од њих је отварање властите фабрике чоколаде, у рангу са највећима на свету. Али у великом и немилосрдном граду, Вилијев минимални износ новца брзо се потроши, што га води до посла у оближњој перионици веша.

Иако се Вилијеви снови чине поколебани, његове наде нису. Посао производње чоколаде далеко је тежи него што се чини, а картел слаткиша не подржава Вилијев таленат који се неће зауставити ни пред чим како би своју клијентелу задржао за себе.
Међутим, захваљујући његовој јединственој и бриљантној домишљатости која је често изван оквира (или шешира!) и помоћи неколико великих пријатеља—посебно, бистре младе девојке имена Нудле —Вили постаје одлучнији него икад да искористи своје таленте и упорност како би остварио свој сан.

У овој очаравајућој, укусној и понекад опасној авантури, Вили открива како ће већина људи одабрати пут похлепе али он ипак зна да се након кише увек појави сунце – све што нам је заиста потребно, јесте да пратимо властити сан и увек имамо вере у себе.

Додатне информације

Нерадни дани биоскопа: Понедељак и среда
Цена улазнице: 350,00
Уторак филмски дан: 300,00

Телефони за информације

  • Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
  • Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top