„ОБЛАК ОД СНОВА“

Позивамо вас на путовање у чаробни свет маште и снова!

Ова прича о облаку од снова, који носи са собом тајанствене поруке и чаробне тренутке, намењена је деци која, можда још у потпуности не разумеју, али итекако осећају лепоту слика и речи које им приповедамо о чаробном свету маште.

Шта су то снови? Откуда долазе и чему служе? Кроз ову представу, позивамо вас да заједно истражимо ове тајне. Зашто су снови важни? Зашто је важно желети нешто, стремити нечему? Можда зато што свако дете, и сваки човек на крају крајева, осећа драж у трагању за неким смислом.

Главна јунакиња наше представе је девојчица Селена, која храбро креће на пут свог великог сна, уз пратњу свог најбољег другара – играчке Меде. Али, на том путу, њих двоје ће се суочити са два несташна ванземаљца који покушавају да направе велику збрку и шалу. Хоће ли им то поћи за руком? Да ли су снови снажнији од лукавства? Одговоре на ова питања сазнаћете само ако се придружите нашој представи!

Улазнице можете купити на благајни Установе „Центар за културу града Бора“ од понедељка (8. априла 2024. године), радним данима од 8 до 14 часова. Цена улазнице 300,00 динара. Не пропустите прилику да се препустите чаролији и сањарењу у свету „Облака од снова“!

У суботу, 13. априла у сали Музичке школе са почетком у 12.00 часова.

Scroll to Top