New Deal

Установа ,,Центар за културу општине Бор“ организовала је концерт  ,,New Deal“ бенда 21. марта 2015. године у 22 сата у клубу ,,Театар“.

Човек који заједно са осталим члановима бенда одржава на својим плећима читаву рок сцену Бора и Источне Србије, и то свиркама и учествовањем на разним манифестацијама, а можда још више у улози звезде водиље, која другим (млађим) бендовима успешно показује како би овај посао на прави начин требало да се обавља. Његово име је Кристијан Вукмировић, а његов бенд се наравно зове ,,New Deal“. New Deal је бенд са позамашном историјом. Може се похвалити енергијом, квалитетом и истрајношћу. и ако у последње време важи за cover састав, радује чињеница да се некада ванвременски „гуштер“ враћа ауторском раду. ,,New Deal” је два пута био финалиста летње зајечарске Гитаријаде, два пута победио на зимској зајечарској Гитаријади демо бендова, победник и гитаријаде у Куршумлији и такмичења демо топ бендова у Нишу и Кикинди, али и победници „Хита 202“ у категорији група без званично снимљеног CD-a.

Публика увек потенцира енергију коју емитују и квалитет. Бенд ,,New Deal” је имао широк репертоар на овом концерту, и некако свакој песми дали су и свој печат. Можда управо овај R’n’R ентузијазам, који се није изгубио ни после година концерата и свирки, јесте ,,оно нешто” што је потребно данашњој сцени. Посетиоци клуба ,,Театар“ су уживали у многобројним познатим песмама које ова група изводи.


Oстале слике можете погледати на овом сајту: http://www.bor030.net/fotografije-sa-nastupa-benda-new-deal-u-teatru-21-03-2015

Scroll to Top