Каскадер

The Fall Guy

Трајање (мин):
126 минута
Година:
2024. година
Земља:
САД
Режисер:
David Leitch
Улоге:
Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson
На репертоару од:
25. и 26. априла
Време пројекције:
18.00 сати
Жанр:
Акција, драма, комедија

Синопсис

Он је каскадер, и као и све чланове тог еснафа, њега такође разносе, пуцаЈу у њега, гурају кроз прозор, бацају са највиших висина и све то ради наше забаве. Сада, непосредно после несреће која га је умало коштала каријере, овај херој радничке класе мора да пронађе несталу филмску звезду, да открије заверу и врати љубав свог живота, паралелно радећи свој свакодневни посао. Шта би могло да крене по добру?

Дејвид Лич, каскадер и редитељ у стварном животу, који је режирао филмове Брзина метка, Дедпул 2, Атомска плавуша и Паклене улице: Хобс и Шо, представља нам његов најличнији филм до сада. КАСКАДЕР је нови урнебесни, жестоки акциони трилер који је уједно и љубавно писмо акционим филмовима и вредној, али недовољно цењеној екипи која их ствара.

Номинован за Оскара, Рајан Гослинг, глуми Колта Сиверса, каскадера који је, због посвећености свом послу зарадио гомилу ожиљака, и који је годину дана раније напустио посао како би се концентрисао на своје физичко и ментално здравље. Међутим, поново га увлаче у посао када велика звезда мега-буџетског филма, који режира његова бивша, Џоди Морено (Емили Блант, добитница Златног глобуса), нестане.

Док немилосрдна продуценткиња (добитница Емија, Хана Ведингем) маневрише како би нестанак звезде Тома Рајдера (добитник Златног глобуса, Арон Тејлор-Џонсон) остао тајна за студио и медије, Колт изводи нечувене егзибиције покушавајући да (са ограниченим успехом) шармира Џоди како би јој поново био у милости. Док се мистерија око несталог глумца продубљује, Колт ће се наћи у замци мрачне криминалне завере која ће га довести у ситуацију да помери своје границе и дође до ивице, опасније од било ког каскадерског задатка који је икада имао.

Додатне информације

Биоскоп „Звезда“ неће радити од суботе, 27. априла 2024. године, a први радни дан након празника је 9. мај 2024. године.

Цена улазнице: 350,00

Телефони за информације
Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top