IN MEMORIAM  – БОБАНА МОМЧИЛОВИЋ ВЕЛИЧКОВИЋ

IN MEMORIAM  – БОБАНА МОМЧИЛОВИЋ ВЕЛИЧКОВИЋ
(1990 – 2020.)

Поводом преране и трагичне смрти Олимпијке и репрезентативке Србије и стрељаштву, Град Бор прогласио је тродневну жалост ( за дане 23, 24. и 25. јун 2020. године ) у знак поштовања и сећања, а у договору са породицом, Олимпијским комитетом Србије, Министарством омладине и спорта и Стрељачким савезом Србије, биће организована и комеморативна седница на којој ће се одати пошта Бобани Момчиловић Величковић, о чијим детаљима ће јавност бити накнадно обавештена.

Град Бор изгубио је најбољег спортисту у историји спорта у граду. На нашу огромну жалост, заувек нас је напустила Бобана Момчиловић Величковић, једна од најбољих светских такмичарки ваздушним пиштољем у 21. веку, Олимпијка и репрезентативка Србије у стрељаштву. Животну сцену је прерано напустио један млади и перспективни живот и оставио велику празнину која се не може попунити. Бобана је својим великим достигнућима оставила неизбрисив траг у историји српског, али и светског стрељаштва. Изнад свега, била је сјајан човек, врхунски спортиста, храбра, ведра и неприкосновена.

Град Бор се са бескрајном тугом опрашта од наше Бобане и изражава своје најдубље саучешће породици и читавој спортској јавности Србије.

Scroll to Top