ГРОЗАН ЈА 4

Despicable Me 4

Трајање (мин):
94 минута
Година:
2024. година
Земља:
САД
Режисер:
Chris Renaud, Patrick Delage
Улоге:
Steve Carell, Kristen Wiig, Joey King
На репертоару од:
27. до 30. јуна 2024.
Време пројекције:
18.00 сати
Жанр:
Анимирани, авантура, породични, комедија

Синопсис

Прошло је 7 година од последњег ГРОЗАН ЈА филма. Омиљени светски суперзликовац Гру, који је постао агент Лиге против зликоваца, враћа се у узбудљиву, смелу, нову еру хаоса Малаца у Илуминејшновом филму ГРОЗАН ЈА 4.

Након филма МАЛЦИ 2 – ГРУОВ ПОЧЕТАК, феноменалног летњег блокбастера студија Илуминејшн 2022. године, који је зарадио скоро милијарду долара широм света, највећа глобална анимирана франшиза у историји сада почиње ново поглавље када Гру (Стив Карел, номинован за Оскара) и Луси (Кристен Виг, номинована за Оскара) и њихове девојчице — Марго (Миранда Козгров), Едит (Дана Гајер) и Агнес (Медисон Полан) — добијају новог члана породице, Груа млађег, коме је намера да мучи свог оца.

Гру се суочава са новим непријатељем Максимом Ле Малом (добитник Емија, Вил Ферел) и његовом фаталном девојком Валентином (номинована за Еми, Софија Вергара), а породица је приморана да бежи.

У филму се појављују нови ликови којима су гласове дали Џои Кинг (Брзина метка), добитник Емија Стивен Колберт (Шоу Стивена Колберта) и Клои Фајнмен (Saturday Night Live). Пјер Кофин се врацћа са легендарним гласом Малаца, а номиновани за Оскара Стив Куган враћа се као Сајлас.

Додатне информације

Цена улазнице: 350,00 динара

Телефони за информације
Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top