ГЛАС НЕ ЖИЦЕ

У организацији Установе ,,Центар за културу општине Бор“ организован је још један фантастичан концерт А капела бенда ,,Глас не Жице” 24. децембра 2013. године у сали Музичке школе у 19 сати.

А капела састав „Глас не жице“ показао је да за стварање доброг музичког доживљаја нису потребни никакви инструменти осим гласова седморо младих људи. Група младића и девојака окупљених око пројекта ,,Глас не жице“ кроз своје оригиналне аранжмане комбинује поп, рок , класику и друге правце музике, стварајући само људским гласовима сопствени препознатљив стил који чини бренд ,,Глас не Жице„. За кратко време постали су веома популарни у земљи и региону. Имали су бројне наступе на разним манифестацијама, конференцијама , солистичке концерте и многобројна ТВ и радио гостовања. Трајни аудио и видео снимак урађен је за новогодишњу песму позоришта Бошко Буха, као и оригинални аранжман и снимак за шпицу за емисију “Под знаком питања” на радиу Слово љубве. Изузетан пласман остварен је у финалу трећег серијала такмичења ,,Ја имам таленат“, а свој таленат су доказали и несвакидашњом обрадом популарног фолк хита ,,Мали мрав“, чиме доспевају у жижу јавности. Овај начин музицирања је веома популаран у свету, а код нас то раде хор „Вива вокс“ и још неколико група.

А капела састав „Глас не жице“ на посебан начин доживљава музику, чланови јој се препуштају, а затим публика ужива у незаборавном концерту. Тако је било и са Боранима, који ће дуго памтити гласове чланова А капела састава „Глас не жице“


 

 

Scroll to Top