Дуодрама „Дечије повреде“

Дуодрама „Дечије повреде“ по тексту Џозефа Раџива, у режији Ивана Вуковића биће изведена 28. априла 2024. године у Сали Музичке школе са почетком у 20.00 часова. Улазнице по цени од 800 динара, доступне су на благајни Установе „Центар за културу града Бора“ од понедељка (22.4.) радним данима од 8 до 14 часова.

Ова дуодрама приказује топлу, људску причу између двоје наизглед сличних индивидуа, подједнако несрећних и усамљених, који се срећу током раздобља од три деценије. Драма се одвија нехронолошки, временски скаче у прошлост, онда иде изненада у будућност, да би се вратила у садашњост, што доприноси динамици и атрактивности радње.

Комад описује платонски емотивни однос јунака који се од њихове 8. до 38. године сусрећу највише у амбуланти, видају своје ране, односно како назив каже – дечије повреде, које су и психолошке, физичке, на сваки начин болне, кроз патњу и непријатности, а дирљиво је како кроз развојни пут њихове везе током 30 година, иако су са неким другим особама у љубави, заправо никада не одустају једно од другог.

Улоге: Слобода Мићаловић и Вук Костић

Scroll to Top