Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Од 09. до 15. јануара 2020. године – филм ,,Dr. Dulitl” у 18 сати – синхронизован

13. јануара 2020. године (понедељак) нема пројекције филмова.

Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова.
Телефони за информације су следећи:
– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.
– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 15 до 21 сат.
Благајна биоскопа ради свакодневно, сем понедељка, од 15 до 21 сат и карте се могу купити у том периоду за све пројекције.

Трајање (мин):101
Година: 2020.
Земља: САД
Режисер: Stephen Gaghan
Улоге:Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent
На репертоару од:09.01.2020.
Жанр: Авантура, Kомедија, Породични

Роберт Дауни Џуниор оживљава један од најдражих књижевних ликова у живописној обради чувене приче о човеку који је могао да прича са животињама – Дулитлом.

Након што је изгубио супругу седам година раније, ексцентрични Др Џон Дулитл (Роберт Дауни Џуниор), познати доктор и ветеринар, повлачи се иза високих зидина Дулитл дворца сам са својом групом егзотичних животиња. Али када се млада краљица тешко разболи, безвољни Дулитл је приморан да се упути у епску авантуру до митског острва у потрази за леком, користећи своју памет и храброст, док се сусреће са старим непријатељима и открива чудесна створења.

Доктору се на овом путовању прикључује млади, самопрозвани шегрт (Хари Kолет, Дункирк) и занимљива животињска дружина, коју чине нервозни горила (добитник Оскара Рами Малек), ентузијастична али помало ограничена патка (добитница Оскара Октавија Спенсер), дуо који се стално препире а чине га цинични ној (Kумаил Нанџијани, Тхе Биг Сицк’с) и оптимистични бели медвед (Џон Сина, Бамблби) и тврдоглави папагај (добитница Оскара Ема Томсон), који је Дултилов најповерљивији саветник.

У филму такође играју Антонио Бандерас, Мајкл Шин (Kраљица) и добитник Оскара Џим Бродбент а гласове су позајмили и још једна добитбница Оскара Марион Kотилард, Франсес де ла Тур, Рејф Фајнс, Селена Гомез, Том Холанд и Kрејг Робинсон.

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top