Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Од 14. до 20. новембра 2019. године – филм ,,Грдана – господарица зла” у биоскопу ,,Звезда” у  16 сати.

18. новембра 2019. године (понедељак) нема пројекције филмова. 

Цена улазнице 250,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице биће и до 20% нижа за пројекције филмова

Телефони за информације су следећи:

  • Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати
  • Биоскоп „Звезда“ –  030/421 – 259 од 15 до 21 сат

Благајна биоскопа ради свакодневно, сем понедељка, од 15 до 21 сат и карте се могу купити у том периоду за све пројекције филмова.

За све информације пратите сајт Установе„Центар за културу града Бора“, као и фејсбук  и инстаграм странице Установе и биоскопа „Звезда“

Филм се приказује у синхронизованој верзији.

Дужина трајања филма: 118 мин

Жанр: авантура, породични, фантазија

Глумци: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor

Режисер: Joachim Rønning

САДРЖАЈ
У Дизнијевој авантури “ГРДАНА ГОСПОДАРИЦА ЗЛА”, наставку филма из 2014. године који је био хит на биоскопским благајнама, Грдана и њена кума Ружица почињу да преиспитују сложене односе којима су везани, док их предстојећи догађаји наводе на различите смерове. Неочекивани савезници и мрачне нове силе улазе у игру. Године су биле наклоњене Грдани и Ружици. Њихов однос, рођен из сломљеног срца, освете и ултимативне љубави, цвета. Али мржња између људи и вила и даље постоји.
Предстојеће венчање између Ружице и принца Филипа је повод за велико славље у краљевству, јер такви догађаји и служе зближавању два света. Kада неочекивани сусрет уведе нову, моћну алијансу, Грдана и Ружица биће на супротстављеним странама, стављајући на проверу њихову оданост и постављајући питање да ли оне заиста могу бити права породица.

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top