Љубав на сеоски начин – позориште ,,Славија“

Позоришна представа ,,Љубав на сеоски начин“ позоришта ,,Славија“ из Београда одиграна je 11. новембра 2019. године у сали Музичке школе у 19 сати у организацији  Установе ,,Центар за културу града Бора“.

“Љубав на сеоски начин” је весела прича о Илији који сазнаје да га жена Слободанка вара са сеоским ветеринаром Миладином па одлучује да нађе љубавницу како би је учинио љубоморном у чему му помаже медицинска сестра Јелисавета. Међутим, у причу се умеша и прва комшиница Брана која признаје Слободанки да је већ била у краткој вези са Илијом али и са ветеринаром. Kад за све то сазна и Бранин муж Милоје долази до невероватног обрта.

Ову комедију су извели: Бранко Јанковић, Наташа Јанковић, Немања Јаничић, Даница Тодоровић, Мира Ђурђевић, Миљан Прљета… Борска публика је на крају представе наградила глумце једним великим аплаузом.

Текст и режију потписује Раде Вукотић. Реч писца и редитеља: Булеварски театар је забавна форма где су ликови једноставно нацртани, обични или лако разумљиви. Дијалог је обично реалан, али у нереалној ситуацији. Често, намера је да изненади публику необичним догађајима. Постоји снажна тенденција да се избегну осетљиви предмети, као што су политика и религија. Представа је намењена забави, и само забави без икаквих тенденција за пропаганду било каквих идеја или увреда. И управо, захваљујући одличној глумачкој екипи, успели смо да направимо представу која има све одлике добре булеварске комедије и гарантујемо одличну забаву.


Scroll to Top