Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

На репертоару биоскопа „Звезда“, у периоду од 07. априла до 12. априла 2022., можете погледати синхронизовану авантуру “Школа магичних животиња” у 16:00.

Трајање: 93 минута.

Држава/Година: Немачка, Аустрија

Жанр: Авантура, Породични

Улоге: Emilia Maier, Leonard Conrads, Loris Sichrovsky

Режисер:  Gregor Schnitzler

ТРЕЈЛЕР:

СИНОПСИС:

Ида се преселила у други град. Као „новој девојчици” у школи Винтерштајн тешко јој је да се прилагоди друговима из разреда. Популарна Хелен отежава јој да стекне нове пријатеље, а за Иду је остало само једно празно место – у клупи поред аутсајдера Бенија.
Једног дана, наставница целом разреду представља Мортимера Морисона, човека који путује по свету у потрази за „магичним животињама”. Свака од тих животиња предодређена је да буде сродна душа неком детету. Од све деце, новајлија Ида и аутсајдер Бени, први су у разреду који ће добити магичног сапутника! Од тог тренутка, Бени крај себе има древну, мудру корњачу Хенријету, а Ида лукаву лисицу Ребита.
Када предмети из школе почну да нестају, деца и магичне животиње мораће да се удруже како би открили ко је мистериозни школски лопов.

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top