Трајање (мин):
Година:
Земља:
Режисер:
Улоге:
На репертоару од:
Време пројекције:
Жанр:

Синопсис

Лепа вест за све љубитеље филмске уметности, након краће паузе биоскоп „Звезда“ ове недеље креће са актуелним домаћим и страним филмским пројекцијама.

На репертоару биоскопа „Звезда“, у периоду од 03. до 08. марта 2022., можете погледати филм “Лето када сам научила да летим” у 16:30.

Трајање:  87 минута.

Држава/Година: Србија, 2022.

Жанр:  Породични

Глумци: Клара Хрвановић, Олга Одановић, Снјежана Синовчић, Жарко Лаушевић.

Режисер: Радивоје Андрић

 

ТРЕЈЛЕР:

 

СИНОПСИС:

„Лето када сам научила да летим“ је нежна прича о одрастању и помирењу.

Дванаестогодишња Софија (Клара Хрвановић) машта о камповању са екипом и свом првом пољупцу. Ипак, приморана је да летовање проведе у трошној породичној кући на Хвару, са својом помало напорном баком Маријом (Олга Одановић) и луцкастом баба-тетком Луце (Сњежана Синовчић).

Без друштва, домета и интернета, Софијин живот на Хвару је „па-ка-о“, али монотонију убрзо прекида необично понашање баке Марије. Софија наслућује да је у питању некаква тајна романса, али велика истрага бабиног љубавног живота заправо резултира открићем дуго чуване породичне тајне.

Са новим пријатељствима, симпатијама и авантуром, Софија добија своје летовање из снова, али и много више него што је могла да измашта.

 

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Понедељак и среда су нерадни дани, осталим данима пројекције се одржавају редовно. Цена улазнице 300,00 динара. Сваког уторка је филмски дан у биоскопу и цена улазнице је 250,00 динара.  Благајна биоскопа ради од 16 до 21 сат.

Телефони за информације су следећи:

– Центар за културу – 030/424 – 546 од 8 до 14 сати.

– Биоскоп „Звезда“ – 030/421 – 259 од 16 до 21 сат.

Напомена: Биоскопски репертоар је подложан променама. У складу са препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба, број слободних места у биоскопу ,,Звезда” редукован је на 50% капацитета по пројекцији.  Сви посетиоци су дужни да носе заштитне маске и држе прописану дистанцу за време боравка у биоскопу ,,Звезда”. Обавезно је мерење температуре свим посетиоцима, дезинфекција руку и пролазак кроз дезо-баријеру на уласку у биоскоп.

 

Додатне информације

Тренутно у биоскопу

Scroll to Top