Kabaretska predstava „Kao da sam te sanjao“

Na pozorišnom repertoaru Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“, povodom Dana zaljubljenih je kabaretska predstava „Kao da sam te sanjao“, 13. februara 2022. godine u sali Muzičke škole. Početak predstave je zakazan za 20 sati.

Ova predstava je zamišljena kao veče poezije i muzike, u kojem će protagonisti Vladan Savić i Kristina Savić govoriti najlepše stihove srpskih i svetskih pesnika, kao i uživo pevati najlepšu komponovanu poeziju uz klavirsku pratnju.

U predstavi „Kao da sam te sanjao“ biće izvođena poezija Konstantina Simolova, Matije Bećkovića, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića, Duška Radovića, Arsena Dedića, Vite Nikolića, Božidara Timotijevića i drugih velikana domaće i svetske poezije.

Predstava se bazira na čistoj emociji.  Kristina Savić ,  uz originalno adaptirane aranžmane, izvodi dobro poznate balade, tako da se na trenutke može osetiti prava koncertna atmosfera.

Cena ulaznice je 400,00 dinara. Karte se mogu kupiti u Ustanovi „Centar za kulturu grada Bora“ svakog radnog dana od 8 do 14 sati, kao i na dan predstave u nedelju od 17 do 20 časova. Telefon za informacije je 030/424-546.

U narednom periodu, Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“  tradicionalno obeležava Dan maternjeg jezika 21. februara. Pozorišne sladokusce očekuje početkom  marta „Knjiga o Milutinu“, čuvena monodrama u ulozi sjajnog Nenada Jezdića. Posebno za dame i njihov dan organizuje se mjuzikl „Veselo devojačko veče“. U drugom delu marta, najmlađi Borani uživaće u zgodama i nezgodama popularnih crtanih junaka, koje će im predstaviti glumci iz Beograda.

Scroll to Top