ГЕНЕРАЛНА ПРОБА САМОУБИСТВА

Представом ‘’Генерална проба самоубиства‚‚ Душана Ковачевића 04. мaja 2012.год. је у Музичкој школи ,,Миодраг Васиљевић„ у Бору отворена реновирана позоришна сцена.
Интересовање за културу и уметност показали су Борани који су са одушевљем дошли у реновирану салу Музичке школе ‚‚Миодраг Васиљевић„ у Бору да погледају ову представу. Извођењем ,,Генералне пробе самоубиства’’ уједно је отворена реновирана позоришна сцена. Глумац Бранислав Лечић поздравио је публику и свечано отворио сцену.
Представу ,,Генерална проба самоубиства’’ играју глумци београдског Звездара театра: Бранислав Лечић, Бранимир Брстина, Ана Франић и Јанош Тот.
У средишту радње налази се изгубљени, несрећни, презадужени интелектуалац и уметник средњих година, који жели да изврши самоубиство скоком с моста.
Осим представом, Борани су били одушевљени чињеницом да је град добио позоришни простор где могу да очекују друге комаде и познате глумце. Реконструкцију сале реализовао је Рударско топионичарски басен Бор у сарадњи са локалном самоуправом и Установом ,,Центрар за културу општине Бор’’.


Scroll to Top