ЈАВНО САОПШТЕЊЕ

Поштована  публико,

Интересовање за позоришну представу „Клаустрофобична комедија“ београдског Звездара театра, која је заказана за 27. март, превазишло је и ваша и наша очекивања. Улазнице за овај комад плануле су  за мање од једног сата, што се никада до сада није догодило.

На жалост, иако су многи од вас то тражили, ансамбл Звездара театра није у могућности исте вечери да одигра две представе, јер то није ни политика ни пракса ове реномиране позоришне куће. Потрудићемо се да у другом делу сезоне обезбедимо нови термин за „Клаустрофобичну комедију“.

Радује нас чињеница да квалитет наших понуђених програма побуђује огромно интересовање борске публике, те вас са задовољством  обавештавамо да ћете до краја првог дела сезоне бити у прилици да уживате у врхунским делима наших националних театара.

Током априла и маја у Бору ће гостовати Театар на брду са култном представом „Петријин венац“ у којој игра Мирјана Карановић, као и представа „Шећер је ситан осим кад је коцка“, где ће се на сцени Музичке школе наћи Андрија Милошевић, Слобода Мићаловић, Александра Томић и Виктор Савић.

 


 

 

Scroll to Top