Шашави обућар – представа за децу

У оквиру Борског културног лета одиграна је још једна представа за децу ,,Шашави обућар“ 1. августа 2019. године у 19 сати на платоу Дома културе.

Представа  „Шашави обућар“  je зaнимљивa,  eдукaтивнa, зaбaвнa и шaрoликa. Њeнo извoђeњe је било 40-45 минутa. Ова представа, на деци разумљив начин говори о прихватању различитости, о самопоуздању, храбрости и упорности, она промовише љубав, доброту и другарство.

Борски малишани су и овај пут уживали и певали заједно са глумцима.

Ива и Милан су најбољи другари. Улица у којој живе њихово је омиљено место за игру. Играју школице, жмурке, цртају, плешу, певају, а највише од свега воле да маштају. Једнога дана  у њихову улицу залутао је један шашави обућар, Сима, који је, како су сазнали, правио обућу многим људима, као и вилењацима. Зато је од вилењака у знак захвалности добио један Чаробни ћуп који испуњава жеље.  Међутим, Чаробни ћуп је у опасности, вилењак Мрки Гавра хоће да га узме само за себе. Ускоро Ива и Милан упознаће  Вилу Добрилу, Вилењака Јолета, и путоваће чаробним возом на чудесна далека и скривена места како би помогли шашавом обућару, Сими. Да ли ће успети да сачувају Чаробни ћуп и да се изборе са Вилењаком Мрким Гавром погледајте у овој узбудљивој представи пуној неочекиваних обрта.


 

 

Scroll to Top