Чудесна авантура Микија Мауса – представа за децу

У сали Музичке школе борској публици је у четвртак, 5. марта 2020. године представљена је представа Драмског студија за децу Установе „Центар за културу града Бора“.

Комад „Чудесна авантура Микија Мауса“ окупио је седморо младих глумаца, који су одличним извођењем „оживели“ легендарне јунаке из бајки: Микија и Мини Маус, Успавану лепотицу, Снежану, Пепељугу, страшног вука и злу вештицу.

Гледаоцима је врхунски доживљај употпуњен прелепим, оригиналним костимима, уз обиље брижљиво припремљених музичких деоница. Публика је посебно била очарана и једним новитетом: полазници Драмског студија, осим глумачке вештине, показали су да умеју и да плешу.

Од самог оснивања Драмског студија, позоришне представе стваране су са жељом да забаве децу. Али, основни мотив који преовладава у сваком комаду је да добро увек побеђује зло. И важно је да млађи део публике уз такву поруку и расте.

„Чудесна авантура Микија Мауса“ на „велика врата“ је вратила незаборавне јунаке, који су нама одраслима док смо гледајући их расли, успела да усади идеју добра. Надамо се да ће се после ове представе данашњи малишани уз помоћ родитеља окренути правим вредностима.


Scroll to Top